2012. május 1., kedd

Az úgy volt...

...hogy egy nagyon kedves főiskolai barátom megtudta, hogy futok. Ő már korábban benevezett erre a versenyre, kérdezte nem kísérném-e el. Mondta, hogy a 7 km-es távra nevezett be, mert nem rég kezdte újra a futást, hetente 1-2 edzés fér csak bele. Mondtam, nem gond, nagyon szívesen megyek vele. Már-már késve érkeztünk, mert az élet nem egyszerű, de végül az utolsók között elrajtoltunk. 2-kor indultunk, 31 fok volt, terepen (soha nem futottam még terepen). Szépen el is indultunk a tömeg után, mire a rajthoz értünk már be voltunk melegedve, mert addig sprinteltünk:D 

Bal szélen, a srác mögött fehér sapkában....az lennék én :-)
3 km után azt mondta, menjek a saját tempómban, pedig többször is kérdeztem, hogy lassítsunk-e. Nem mondta, hogy ne, szóval mentünk előre, ahogy kell. Aztán megindultam, hiába volt hőség, olyan gyönyörű környezetben, erdőben, dimbes-dombos részeken, haladtunk, nem igazán figyeltem rá, vitt a hangulat, az út mentén a kirándulók buzdítása és az, hogy egyszerűen előztem meg az embereket. Volt egy nagy nagy hegy,ez látszik az időmön, 42 perc körül értem be, DE!!!! És most lettem pipa, mert nem találom a nevemet az eredménylistában. A célnál vált ketté a félmaraton és a 7 km-es cél és valamiért nem lettem regisztrálva. Megnéztem, időm alapján a nők között olyan 14-16 körül értem be, 102 közül, ha a férfiakat is néztem, akkor az összes induló közül a mezőny első negyedében. 


Nem lettem fiú, csak az övtáskám van elrejtve a pink gatyó alatt


SAJNÁLOM, mindegy. Biztos én szúrtam el valamit, de nem jöttem rá. Arra mentem, amerre a többiek, nekem mégsincs eredményem. Pedig van, látszik a képen is. Vagy nem volt jó a chip-em, amit a verseny szervezője biztosított. Nem érdekes! Ettől függetlenül jól éreztem magam! És hab a tortán, hogy a kutyás barátaimmal is sikerült viszonylag hosszú idő után találkozni és egy jót dumálni! Szép volt ez a nap, most jól eső fáradtsággal bújok a takaróm alá. Jóéjt!

Száradunk.... már jóval a verseny után

2 gombócos fagyit ettem ezután :DDD. Mert megérdemlem..... (de csak ma)!

9 megjegyzés:

  1. Pihenő, mi? :))) Ügyi vagy, kár, hogy nem mérték az eredményedet...

    Én is ennék már fagyit, de még nem, annyira még nem kívánom.... de lassan tényleg magnum szezon, azt azért nem fogom kihagyni idén sem. Most már mini is van :)))) Jó, tudom, hogy a házi készítésű a legjobb, van is pár receptem, de a magnum az akkor is magnum....

    VálaszTörlés
  2. Pihentem én, előző nap.
    Mennyivel másabb, ha az ember fényképen látja magát....szóval fagyizás akkor volt és határozatlan időre berekesztve! Ez még határozottan nem bikiniforma!

    VálaszTörlés
  3. Ez már határozottan szép forma! Bár nem túl közeli és részletes kép, így minden pont nem látszik :) De meglehetősen fitt has!

    VálaszTörlés
  4. Részeltesebb,közeli kép....na azért még dolgozom!:DDDD Kritikát is jól bírom ám, szóval, ha bármi eszedbe jut (máskor is), ne fogd vissza magad, azért köszi, kedves vagy!

    VálaszTörlés
  5. Nem, csak annyi jut eszembe, hogy szeretnék ilyen keskeny csípőt :) én oda gyűjtöm a zsírt...

    VálaszTörlés
  6. Azok a szép, karcsú lábak! Mit nem adnak ilyenért!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. OLYANOD van, basszus!!!!
      Király, hogy egymás lábait irigyeljük!:DDD

      Törlés
  7. Húúúú, nekem is volt a csípőmön (van is, 1 év alatt faragódott belőle, ezt azért tényleg a futásnak tudom be). Tesztgatyó is mutatja, felcuppan most, ami tavaly kínkeservvel jött fel.
    Az az igazság, hogy rájöttem, a mellem nagyobb nem lesz, csak az testarányaimmal tudok játszani. Ahhoz, hogy ne a fenekem tűnjön nagynak, a felsőtestemet kellett kicsit megerősíteni, így van nőies, kicsit homokóra-szerű alak.

    VálaszTörlés
  8. Igen, ezt én is érzem - ha felsőtestre erősítek, kiegyenlítődnek az arányok.

    VálaszTörlés