2012. május 9., szerda

Betöröm....

...lassan az új cipőmet, úgy futottam ma 10 és felet (50 perc...jessssszzzz), hogy már csak a végén égette a talpamat. Mire 50-60 km-t beleteszek, addigra ráidomul a lábamra és jöhetnek benne a hosszabb távok is.

Délután 1 körül indultam el...felmerült a kérdés (persze nem bennem), hogy nincs-e túl meleg a futáshoz ebben az időben. Tény, sütött a nap sok sugárral, de próbálok mindenféle időjárási körülmények között futni. Kicsit extrémben is akár. A mai nem számít annak, 26-27 fokos napsütésben futni jó és lesz még olyan idő nyáron, mikor örülnék ennyire kevés hőmérsékletnek. Ahogy a hideghez, úgy a meleghez is hozzá kell szoktatni a testünket, a futásunkat. El szeretnék indulni egy versenyen, nem tudom, hogy 15 fok lesz-e, vagy 35. Nem mindegy és bármelyikre van sansz. Ha nem készülök fel a 35-re és az lesz, akkor hiába róttam a kilómétereket 20 fokban 4-5 hónapig, 15 km után kidőlök és hiábavaló volt az összes erőfeszítésem. Pedig én rá szeretnék újra csodálkozni a szülővárosomra, egy kis kedvcsináló, hátha valaki velem tart.....






1 megjegyzés:

  1. Tavaly a Nike-on nagyon meleg volt, meg is haltunk rendesen...locsoltak is minket, vicces volt :D Lehet, hogy jobban jártunk volna, ha mi is kijárunk nap közben is, de nem tettük. Reggel-este... :)

    VálaszTörlés