2012. május 28., hétfő

Kicsit szomorkáááás....A csaló nap után, igaz nem álltam mérlegre, de azt kívántam már kora reggel, hogy mehessek végre némi kalóriát égetni, bármit csinálni, csak menni. 

Estig kellett várnom ezzel a kívánságommal. Így is megszöktem a vendégeim elől egy kis időre, lerohantam gyorsan 13 km-t, nem volt egy óra sem, tehát tényleg rohantam. Eredeti tervem mára vagy 23 km volt, illetve míg bírom szuflával, de így jött ki. Nem baj, holnap új nap.


4 megjegyzés:

 1. Mikor 23 km-eket futsz, majd két órán át mész? Vagy ilyen 1:45?

  Hogy vették, hogy elrohantál? :)

  Nekem is olyan gyengusz edzésem volt..... mégis azt érzem, hogy jobb volt, mintha semmit sem csináltam volna. 13 km is szép. Én most egyet se tudok :D :( :D vicces is és nem is

  VálaszTörlés
 2. Figyu, Te csinálsz MÁST (futáson kívül). Emeled a nehéz súlyokat, csinálsz dupla BR-ot, plusz még belefér egy kis hasizom, meg egy kis hát is. Közben szellemileg se piskóta (gondolom) amit csinálsz, tanulsz, kutatsz, készülsz, csinálaod a dolgod. Azon vagyunk, hogy kihozzuk a maximumot, ez a lényeg, csak néha nehéz elfogadni, hogy a maximum annyi, amennyi.

  Bő egy éve az első félmaratonomat 1:55 alatt futottam (pedig fele táv eszméletlen dunaparti szembeszéllel volt, néha egyszerűen nem haladtam, mert megállított a szél). A "hétköznapi" huszon km-ek két óra körül vannak, de a versenyfíling megdobja az embert és akkor sokkal jobban megy.

  Tudják, hogy zizis vagyok, szerintem kicsit nemnormálisnak tartanak, bogarasnak, úgyhogy nem csodálkoztak nagyon, hogy elhúztam.:D (Boldogok a BOLONDOK!!!!) Kaját kipakoltam, megmutattam, egyébként sem az én rokonaim....:-)

  VálaszTörlés
 3. hehe :)
  csak azért kérdeztem, mert a 2 órányi futás rendszeresen az rengeteg tápanyagbevitelt is igényel. Mondtad, hogy emellett nem tudsz fogyni is (bár szerintem most nem is akarsz) és lehet, hogy a tápanyag részénél van a kutya elásva. Vagy mostanában megindult ismét a változás? Kben nem kockásodna a hasad is :)

  VálaszTörlés
 4. Ma mértem magam, 56 kg voltam, 168 cm-hez. Pár hónapja úgy eszek (többé-kevésbé), ahogy tanácsolod, írod, lassan megindult lefelé (58-59 voltam stabilan, futással, anélkül). Nálam már ez is haladás, mert egyszerűen nem szokott moccanni a súlyom, most meg hetek óta tartom az 56-ot (talán még általánosban voltam ennyi, de nem ekkora izommal). Szálkásodtam, azt látom, mások is látják és már nem hajkurászom az 55 kilót.
  A kockásodás pedig tényleg változik, elbújik, előjön (érzem, kicsit talán látom is), de fene bánja, megtapasztaltam, hogy képes vagyok valamire, amire korábban azt gondoltam, hogy elérhetetlen. Igazad lehet, hogy a tápanyagbevitelnél lehet keresni a titkok nyitját. Lehetne MÉG TUDATOSABBAN ennem, számolgatni, de most nincs erre időm. (sajnos)

  VálaszTörlés