2012. május 29., kedd

Új nap!

Szempillaspirál felcuccol, hamár új nap... és igenis összeszedem magam! Jól eszek, jót edzek, negatív gondolataimmal próbálok csak minimálisan foglalkozni, mert vannak dolgok, amelyeken már nem tudok változtatni, felfoghatjuk őket akár adottságnak is.
Jól fogom érezni magam a bőrömben, mert ez csakis az én elhatározásom.



Ha elhatároztam, hát úgy is lett!!! Mivel Angelocska szerette és csinálta, majd frankón jött egy enyhe célzás a kommentek között, hogy nehogymár csak Ő szeresse és csinálja.....szóval adtam ma az érzéseknek! Annál is inkább, hogy amúgyis keményítést ígértem magamnak. Tessék, megkaptam! És milyen jó tett velem, úgy örülök, hogy bele mertem vágni!!!

MEGCSINÁLTAM!!!! Nem vagyok.... jesssszzzz!
Két dolog is kiderült a több, mint egy órásra sikeredett kidöglesztés után. 

  1. Rájöttem, hogy sokkal többre vagyok képes, mint azt gondolom magamról. Bátraké a szerencse! Normál esetben eszembe nem jutna két BR-ot csinálni egymás után közvetlenül, pláne nem, hogy a 2. adagot (rehabos lufibuli :D) már többször is végigszenvedtemcsináltam és magában sem kis átlagos átmozgatás, pláne nem, ha rendesen odateszi magát az ember, nemcsak immel-ámmal lötyög. Megcsináltam becsülettel mindkettőt, igaz csak az első etapban súlyoztam kitömött 10kg-os hátizsákkal.
  2. A szempillaspirál nem igazán izzadtságtűrő :D. Annyira el vagyok szokva tőle, hogy nem is jutott eszembe lemosni edzés előtt.
Dél magasságában vittem véghez mindezt, napközben tettem a dolgom, estefelé elvittük a kutyát egy órás sétálásra, hazafelé már csak kullogtam, nehezedtek a lábaim, a karjaim, az egész testemen egy óriási, nagyon jól eső, rég nem tapasztalt fáradtság lett úrrá. Most csak várom, hogy ehessem az ágyban túrómat és éjszakai ébredések nélkül reggel üdén frissen ugorjak talpra.

Egy kis populáris metál, mert ma metálosodtam az tuti, KÖSZÖNÖM!





2 megjegyzés:

  1. Látod, látod :) mondtam én, hogy egy BR nem elég :D látszólag annak tűnik, de kis pihi után gyakorta megesik, hogy az ember tudja folytatni egy másikkal, főleg ha rövidebb edzésekről van szó. Ha mégsem, azt úgyis érzi, egy totális elgyengülésből.
    Ügyi vagy!! :) Megnéztelek volna szétkenődött szempillaspirállal.

    VálaszTörlés
  2. Tudom, hogy egy hiú idióta vagyok, de én addig kerestem és kutattam, amíg megtaláltam a nekem való, árban mérsékelt, mégis vízálló szempillaspirált és szemhéjtust, hogy futóversenyeken se kelljen smink nélkül, pláne szanaszét kenődött sminkben virítanom. Ez a "London, szitáló eső és a frizura még mindig tart" - feeling. A nagy bánatom, hogy a natúrkozmetikumaim nem voltak ehhez elég strapabírók, de nem adom fel! :D

    VálaszTörlés