2012. május 11., péntek

Latolgatom...

...hogy ha sokat edzek és jól eszek (jókor, jót, kellő mennyiségben), akkor van esélyem, hogy nem csak a terítőm lesz itthon kockás? :D Költői a kérdés persze, mert jól tudom, hogy klasszikus kockás hasam már az életben nem lesz, de álmodozni és reménykedni kicsit szabad. És persze tenni érte....aztán ha nem, hát nem....

nem klasszikus kockás, akkorát nem
merek álmodni, de egy ilyen típusú
kicsike álom megfelelne nekem
Nnnnaaa visszahuppantam a földre (keményebb pópó is kellene, jut eszembe, hogy bírjam a landolásokat). :D Angelocska pár hete ajánlotta ezt a videot, mindig tologattam, de ma valahogy ehhez támadt kedvem és nem bántam meg. Elég sűrű napom volt, több időt amúgy sem tudtam volna mozgásra szánni, a futást délidőben inkább kihagytam ma, szóval hasaztam.



Nem csak a hasizom video volt gyilkos...


3 megjegyzés:

  1. Én rájöttem, hogy a kockák csak akkor vannak kint, ha rászigorítasz a diétádra, de azt idegekkel is bírni kell. Egy nap alatt elűztem őket a kajával, megint senki nem hisz nekem... :P Amúgy pedig simán lehetnek kockáid, miért ne?

    VálaszTörlés
  2. Úgy érted 1 napi rossz evéssel el tudod érni, hogy ne lásd a kockákat?
    Azt kellene megtudnom, hogy miért is akarom azokat a kockákat. Mert még soha nem volt nekem? Mert hízelgő lenne magam számára? Mert megveregethetném a vállamat, hogy jééé ilyenre is képes vagyok? Mert bennem van, hogy gyerekkoromban mindig én voltam a legnagyobb darab az RSG csapatban? És most ez elégtétel lenne? De kinek? Nekem? Azt hittem, ez a kockahasúság "csak" felszínes dolog....aztán ha kicsit gondolkodom rajta, akkor sok minden felmerül ezzel kapcsolatban a fejemben.

    VálaszTörlés
  3. Igen, magadnak!!! És lehet, hogy kicsit felszines, hogy jéé, kockás a hasam, de te tudni fogod, hogy mennyit dolgoztál érte, és ez majd büszkeséggel tölt el!

    VálaszTörlés