2012. szeptember 29., szombat

2 sorozat

 ...ment, nem is gondoltam, hogy meg fog izzasztani, erre tévedtem. Pont annyira fáradtam el tőle, amennyire szerettem volna, este 8 után nem kell teljes purcantás.

5-5 fenékfogós
20 mountain climber , nem futva és ellentétes vállhoz has alatt keresztbe, ennek már semmi köze így a hegyhez
10super girl fekvő
10 10 magas térd hasravág
10fekvő, ellentétes váll érint tenyérrel
10prisoner get up
10felülés emelt J lábhoz (másik is a földtől elemelve)
PLANK tart 30 mp
10 felülés emelt J lábhoz (másik is a földtől elemelve)
PLANK tart 30 mp
10 lebegőülés
PLANK tart 30 mp

Ez volt tegnap.
Ma 11 és fél. Jobb, ha nem mondok semmit. :(
Legalább nem fájt.



4 megjegyzés:

  1. Azon tűnődöm, mért vagy letörve mindig a 10 körüli futástávoktól. Még egy kifejezetten jó, három óra körüli maratonfutó férfi is fut több rövidet is egy-egy héten és csak egy hosszút. A rövidek mehetnek közepes tempóban, vagy intervalozva, sprintekkel megpakolva, mindegy. Nem is szabad mindig hosszút futni, mert kiégsz. Még ha ultrázni szeretnél, akkoris csak nagyon lassan, fokozatosan lehet felépíteni a heti sok, hosszú futásra. Ráadásul nemrég estél túl az első nagyobb versenyeden és egyből elég hosszú távon, trükkös terepen, szóval jókora sokkot okoztál a testednek. Engedd, hogy kipihenje kicsit, ne ess kétségbe, ha nem megy úgy. Majd fog, most meg örülj neki, hogy már nem fáj. Rossz látni, hogy ennyire ügyes, ennyire kemény csaj mindig elégedetlen... Szeretnék én annyit és olyan odaaadással futni, mint te... :)

    VálaszTörlés
  2. Veroca, nem a távtól vagyok letörve, ennyire indultam, hanem a minőségétől. Hogy nem volt jó és nem tudom mi volt a baj. Van kedvem futni. Tehát nem erről van szó. Tudom, milyen a JÓ futás és azt hajszolom, miközben tudom, hogy az edzés marhára nem arról szól, hogy nagyokat élvezkedjek.:)
    Köszi a szembesítést, nem szeretnék elégedetlennek tűnni, pláne mindig nem. Csak a magam megnyugtatására végiggondoltam a hetet és voltak egész jó futásaim is. Ok, a mait nem sorolom közéjük. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kritikának szántam ám... :) És tudom, hogy folyton magamat ismétlem, de figyelj a testedre: ha gyakran érzed azt, hogy nem olyan az edzés, mint kellene, akkor próbálj kicsit többet pihenni, mert a túledzés csúnya-rossz-gonosz. A jó futás élvezetes és boldoggá tesz, persze, hogy hajszolod. A túledzés, vagy rossz nap, meg mintha letörték volna az ember szárnyait...nem előre visz a lendület, hanem mintha lefelé húzna a föld...utálom...

      Törlés
  3. Szeretlek, Veroca!!!
    Köszönöm, hogy figyelsz rám!

    VálaszTörlés