2012. április 26., csütörtök

A szarka....

De nem a tolvaj  fajta, hanem amelyik nagyot akar, de nem bírja.....ez lennék ma én!


Gondoltam egyet - ahogy olvastam  Angelocska bejegyzését Eszterről -, hogy az aznapi edzését lenyomom ma, igaz más sorrendben. 
Háát, meg kell állapítanom, hogy gyíkfinggyenge vagyok/lettem az erősítések kihagyásától.

Elsőnek, mivel szexis testet szeretnék bruhahah :D, megcsináltam ezt:


1./ 23   23   25 (2 lábbal számít 1-nek)
2./ 15   15   14
3./ 30   32   34
4./ 27   26   30

Remekül bemelegedtem a 60-as féloldalasra.


Ezt 9 perc 22 mp alatt sikerült abszolválnom, a lényeg, hogy van hová fejlődnöm!!! Viszont 20 fekvő után megfordult a fejemben, hogy hagyom a csudába, fél óra alatt sem érem el a 60-at. Örülök, hogy meggyőztem magam és lenyomtam az összeset.

A harmadik video gyakorlataiban, mikor az első körben 2.-szor fúródott az orrom a földbe a gyengeségem miatt, akkor azt mondtam, hogy ez most NEM MEGY. Akartan én, de talán túl sokat.... szóval feladtam.

Terveztem, hogy kipróbálom ma az új cipőmet, így estefelé rávettem a csajaimat, hogy kísérjenek el bringával egy rövid, 4 km-es körre. Az más tészta, hogy mire elindultunk, hozzánk csapódott még 2 barát, így négy gyerekkel mentem. Nagy kaland volt! :D







5 megjegyzés:

  1. Kell ezekhez egy jó adag motiváció, az egészen biztos. Mikor először végeztem a 60 ismétlésest, szerintem 15 percig csináltam! Eddig összesen tehát 3-szor vállaltam be. Én is azon gondolkodtam még most is, hogy feladom, de azt is tudom, hogy minél hamarabb kész vagyok, annál hamarabb ehetek hehehehhehehe

    VálaszTörlés
  2. Ma van fájdalom a vállaimban, a fenekemben. Nem is tudom, van még kicsi időm, elmegyek futni, de csak kicsit, plusz bevállalok valami negyedórás gyorsat.
    2 hét múlva kellene egy kontroll a 60asra, aztán pár hét múlva még egy. Ezek erősítik az embert mentálisan, hogy tudod, hogy még 2/3-a visszavan az adagnak és MÉGIS megcsinálod.

    Szép napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.youtube.com/watch?v=un-wO8m2oRw&feature=player_embedded

      :)

      Törlés
  3. Futás megvolt, de nem olyan kicsi, hogy maradt volna idő erősíteni, talán még este....muszáj, ha már egyszer megígértem magamnak a keményítést!:-)
    Szóval tetszik a video, amit itt ajánlottál.

    Az egyik kedvencem...ha lesz egy szabad napom...:-)
    http://www.youtube.com/watch?v=_X8tRXaF1Hk

    VálaszTörlés
  4. Ez nekem olyan ismerős... szerintem láttam már, de nem csináltam, mert nincsenek eszközeim, nameg elég rémisztő is haha! Azért van belőle mit csenni ... naja, majd ha lesz egyszer erre is időnk :D

    VálaszTörlés