2012. április 19., csütörtök

Didádúúúú

Én vagyok a nagyszájú!




Tegnap éjjel ráizgultam  BR új 1000-es edzésére, erre nem lett belőle ma semmi. Nem is mondok semmit, egyszercsak meglesz.

Viszont volt ma is futás, pont ugyanaz a 8,8 km-es kör, mint tegnap.
Leragad a szemem, irány aludni!

A nagy szájról jut még eszembe.....fel kellene venni a futós zenéimhez, mert jó kis tempós...






5 megjegyzés:

  1. Várom a véleményt, ha kipróbáltad, jó lenne, ha ez a csapat is fel tudna mutatni olyasmit, amit én is megkívánok!

    VálaszTörlés
  2. Hát az utóbbi pár hétben lanyhult a érdeklődésem feléjük, mert csak rühelőznek (lehet, hogy nincs is ilyen szó, csak az én szótáramban :-)...), szóval ki kell tenniük magukért, ha vissza akarják hozni a lelkesedésemet irányukba.

    VálaszTörlés
  3. Én is elhagytam őket egy ideje...bár mindenképpen érdekesnek találom pszichológiailag a problémát, ahogy egy nagyon helyes, sugárzós és formás nő lassanként teljesen kifordul önmagából és elkezd a (szakmailag és magánéletileg is) elődjére hasonlítani, de kissé fárasztó már folyton csak frissen töltött bögyökről, ajkakról, varrott hajakról hallani... új gyakorlat pedig se égen, se földön, semmi igazán lelekesítőt nem termeltek ki mostanában... vagy csak én nem figyeltem eléggé??? Ez az 1000 ismétléses engem is érdekel, mindjárt meg is nézem, hátha :) ui: mi az a rühelőznek??? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A rükelőzik :) nálam azt jelenti, hogy ha valaki rohadtul külsőre fókuszálva teszi az agyát, semmi tartalom, csak és kizárólag majomkodás van. Nincs ezzel semmi probléma, ha elmondja, leírja egyszer, de hogy erről szóljon hetek óta MINDEN???
      Na, ennél többet az egész nem is érdemel.

      Törlés