2013. április 8., hétfő

2 szemem nevet...

...1 meg sír!
Streetworkout talin voltunk tegnap a barátaimmal (Angival, Flórával, Zsolttal és Jay-jel). Míg meg nem érkeztek a többiek, Angival egy távoli sarokból csodáltuk a rúdon pörgő fiúk mutatványait. Nagyon jól éreztem magam egész nap, ami nem újdonság, így szokott ez lenni  ebben a társaságban. 
Ezért nevet az egyik szemem, szuper volt újra együtt!Sztrítjógával kezdtünk, melegítésként Flóra levezényelt nekünk néhány napüdvözlést (előcsalogatót?),  fekvőztünk (széles, normál, szűk, hindu, diamond, egykezeseztünk is vagy 2 méteres terpeszben---már aki nem esett pofára), készültünk mentálisan is, hogy a sok repülő, pózt kitartó emberke közé legyen merszünk beállni, párat húzni magunkon. Kaptunk néhány bátorító szót és odamerészkedtünk a barok közelébe. Pár perc múlva csatlakozott még néhány lány hozzánk. Ekkor kezdett olyan hangulat lenni (szerintem), amilyet várnék egy ilyen jellegű találkozón.


A többi képért 1 kattintás!

Eszembe jut, hogy Karácsony tájékán 3 húzás ment saját erőből, plusz 2 kis segítséggel, most meg 10, ha nagyon akarom, (plusz ha még mások is nagyon akarják, hogy akarjam) persze tudom, hogy a minőségen van mit javítanom.

Köszi Gábor a türelmet hozzám és a levelezős húzódzkodás továbbképzést! Továbbra is számítok Rád!

Nem engedi beágyazni Gábor videóját, vááááááá!!!! HELP!!!

Köszi Angi a rengeteg motiválást! Ne hagyd abba!
Köszi Jay (azt hiszem Te kiabáltad be 8-nál, hogy megy még 2 :))!
Köszi Zsolt a rengeteg fotót!

Nemcsak a fíling kedvéért...


Futottam ma este egy állat hajtós 9 és fél km-t, ezért nevet a másik szemem.

Nem tudtam a mai fegyences összeröffenésre elmenni, ezért a képletes pityergés.

Ez van, most már alvás!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése