2012. október 18., csütörtök

Tuti....

... a piros póló tette, de ma valahogy minden autós olyan  előzékeny volt,  megállt,  átengedett, még a  zebrán is , nem hittem a szememnek, ma valahogy senki sem akart elütni. Mert nem mindig van ez így, volt már, hogy annyira nem vettek észre, hogy ráütöttem a kanyarodó autó motorháztetejére, (megjegyzem elsőbbségem volt), volt már hogy járdán jött velem szembe autó és én tértem ki (hiába, ő az erősebb), és még csak most jönnek majd a téli, sötét futások... fényvisszaverők ide vagy oda.

Futásról jut eszembe... 10 km nem tudom mennyi idő alatt, de gyorsan (már nem értem). Ez a jó hír, van viszont hozzá egy rossz is. FÁJ. Nem mindig, de mikor igen, akkor nagyon. Volt 3 alkalom is, hogy nem sok kellett volna a megrogyáshoz, de ahogy folytattam már jobb volt. Nincs ez így rendben. Valaki nagyon nem akarja, hogy fussak és ez roppant mód elkeserít. Egyáltalán nem vagyok optimista és akkor még enyhén fejeztem ki magam.
Szabad kicsit elkeserednem??? Igazából mindegy, hogy szabad-e, el vagyok. :(

A piros szín így vagy úgy hatással van mindenkire!




7 megjegyzés:

  1. Vagy az a felirat rajta... :D Rám is hatással van...

    VálaszTörlés
  2. Nem nagyon szoktam ilyen pólókat hordani, még futni sem, de ez most hívogatott a szekrényből és hát erre büszke vagyok, nem csak kamu, nem csak úgy kaptam kaptam, vagy loptam, hanem ezért megdolgoztam :DDDDD!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem egyáltalán ne keseredj el, viszont engedj a testednek pihenőt: http://www.futeam.hu/maratonutan.html
    Hát persze, hogy fáj! Még sérült és gyengédségre vágyik, te meg kínzod... Légy vele kicsit elnézőbb... :)

    VálaszTörlés
  4. Veroca...10 km-eket megyek... nem hosszúakat...nem lesz/nincs más választásom, mint pihentetni. Az a gáz, hogy az nem csak a futást jelenti.:(

    VálaszTörlés
  5. De inkább most pihenj egy-két hetet, mintsem, hogy később hónapokat kelljen:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szurkolok neked, szerintem ne keseredj el, természetes, hogy miután kaptál egy új terhelési szintet, idő, amíg hozzáedződnek az ízületeid, a csontjaid, még ha az izomzat és a légző-, keringetőrendszer bírja is. Sérült rendszernek meg 10 km is sok lehet.

      Törlés