2012. október 8., hétfő

Elvesztettem...

....a szüzességem, vénségemre :D!
40 előtt szerettem volna mindenképp és lám-lám!
Így volt jó! De még milyen jó!
Azt nem mondom, hogy minden percét élveztem, de közel voltam hozzá!

Előzmények voltak, kérem szépen. 34 km után vérszemet kaptam. Ráadásul galád módon, tudatosan, alig észrevehetően nyomást gyakoroltak rám, duruzsoltak a fülembe, hogy menne a több is, miért ne most, most formában vagy, Paks tele volt huplival, Budapest meg sík.....meg ilyenek. Aztán jött a szokásos megbeszélem magammal, több napon keresztül győztem meg magam a dologról és az ellenkezőjéről. Aztán egyszer csak autóba ültem, elmentem, vettem egy jó nagy levegőt, becsuktam a szemem és neveztem.              
Egész múlt héten pihentem, csak kicsi, komolytalan futkározások voltak, picit éreztem a térdemet, végig motoszkált, hogy benne lesz a pakliban a feladás. De nagyon nem akartam én azt!!! Nem vagyok olyan könnyen feladós, persze csak ha olyan dologról van szó, ami kedvemre való.
Paksi ismerőssel futottam most is, aki torokfájással nyomta végig és  akinek megígértem, hogy bárhogy is lesz, most nem hagyom cserben, mint azt legutóbb tettem 30 km környékén. Tehát, próbáltuk megtalálni azt a tempót, amivel még túléli az egészet. Muszáj volt túlélnie, mert nem volt más választása! Az elejét még a 4 órások tempójával futottuk, aztán jópár km-en keresztül előttük is voltunk, majd hagytuk hadd menjenek!




Most mi legyen a folyt.köv.???? :)



1 komolyabb mélypontom volt, egyik lábujjam fájt eszméletlenül a cipőben, nem jövök rá, miért. Volt már ilyen korábban is, akkor teszteltem, cseréltem cipőt, zoknit, tornáztattam futás közben, majd valamire megszűnt. Így volt ez most is.


Viszont nem volt 30-nál se fal, se szellemgáspár (nem az én szövegem), se baltás gyilkos (és ez sem, de találó). Nem volt szenvedős a vége sem, a kondim teljesen rendben van, újból igazolódott, hogy többet bírok, mint amennyit gondolok magamról, bevallom megnyugtató érzés.




2012.10.07. - 27. SPAR Budapest International Marathon
pos.namebirthcountryTeamcitysexbib#cat.pos.halfm.gross timeresult
279.Haaz Ágnes1975HUNBudaörsF2237W1/6701:56:0704:19:5304:15:46



Holnaptól futás mehet egy kicsit a háttérbe, mondjuk úgy, hogy regenerálódás következik, kaja mennyisége és maga a kaja pedig visszamegy eggyel ezelőtti kerékvágásba. Ma este még lement 3 nagy pogácsa és 6, azaz hat darab almás rétes. Benéztem a hűtőbe, a húst rizzsel kösz ma valahogy nem kívántam. Majd holnap megkívánom! :) (tegnap éjjeli iromány)


És a befutózene....










5 megjegyzés:

  1. :))))))))))))))) gratulálok!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. csajok, mindketten eszméletlenek vagytok...
    én már komolyan irigykedem és olyan bénának érzem magam...
    de hát nekem most más dolgokra is erősen koncentrálnom kell, ezért nem tudok annyit foglalkozni a mozgással (sem)...
    igaz, én nem akarok maratonista lenni, de azért jó lenne legalább abban maximumon teljesíteni, amiben én szeretnék... és sajnos nem megy.

    Olyan szuperek vagytok!!

    VálaszTörlés
  3. Mókás, hogy előtte én is a szüzességemről magyaráztam a fiúknak... :D Csodálkoztam, hogy a múltkor a 34-et 3:05 alatt futottad (azt hiszem), most meg azt a 8-t további 70 perc alatt tetted rá, de így, hogy ismerőssel futottál, már értem. Irígyellek a könnyedségért, én pokolian megszenvedtem. :) Még egyszer gratula!

    VálaszTörlés
  4. Köszi lányok!!!!

    Nekem a szintes 34 vége volt nyögvenyelős!

    VálaszTörlés