2012. október 10., szerda

Csak...

...picike átmozgatás volt ma. Nem érzek semmiféle kellemetlenséget a nagy futás után, nem fáj már a térdem sem, eleve semmi izomláz nem érkezett, csodálkoztam is rendesen.



Igaz, csak szürke-fehér és tényleg egy kis pirossal fel lehetett volna tuningolni, talán jobban vonzaná a tekinteteket ...

Ez volt ma, plusz csomó jó zene és ami jól esett, azt csinálgattam össze-vissza, nem is számolva, csakis a kellemes, jó érzésre mentem.




























































































és ez



3 megjegyzés:

  1. 1 perc meg 2 perc híd? Kíváncsi lennék milyen híd az... én vagyok ilyen béna, hogy még az 5 lélegzetet is alig bírom kitartani? Azért ez elég durva edzés, szép.

    VálaszTörlés
  2. Híd alatt szerintem csak sima fekvés, váll lent a földön, csípő megemlést ért, mert direkt rákerestem...én ezt csináltam legalábbis :), nyújtásnak veszem a felülések után....de nem is érdekes. Sokkal jobbakat találtam ki, nincs nagy labdám, viszont volt a szobában egy gurulós szék, leengedtem, fekvőtámaszos tartás és behúztam gurulva, izzadtam, mint állat 10 után, meg plüssállatot fogtam, könyöktámaszos plank-ben J kézzel rátettem a keresztcsontomra, B kézzel hátranyúltam és körbevittem, nem is olyan egyszerű megcsinálni, egyensúly és tartani is magam. Egyáltalán nem volt kemény ez az edzés, pár hónapja sokkal durvábbakat nyomtam én is, de jön majd még az az idő....

    VálaszTörlés