2012. július 31., kedd

Könnyed...

















....19 km-t eredményezett ez a kombó ma reggel nekem. Nagggggyon jó volt, még akkor is, ha meg kellett állnom egy vádli lazításra még az elején. Banán még itthon, fél óra múlva egy L-karnitin, olyan 5 km-nél a gél és MINDVÉGIG pozitív gondolatok.


Kicsit féltem, hogy hosszút akarok futni, nagyon régen mentem már 13 km-nél többet, pedig muszáj heti 1 napra betervezni ilyesmi távokat, szépen növelve az adagot hétről hétre. Hozzászokik a szervezetem. Gyanítom az egybefüggő 6 órás alvásom is segített abban, hogy jóérzésű legyen ez az edzés.  

Ezt kívántam ebédre...


2 megjegyzés:

  1. Naggyon jóóóó! És eszméletlen jól nézel ki wow :) Képzeld, én életemben először elmerészkedtem a Margitszigetre szigetkört futni. Ez egyébként egy célom idénre, hogy lefussam a szigetkört. Egész jól ment, már nem tűnik lehetetlen feladatnak és alig várom, hogy menjek megint!!! :))

    VálaszTörlés
  2. Szia Manóka! Egyszercsak elkap a gépszíj és azon veszed észre magad, hogy nem elég az egy szigetkör, mert képes vagy még annál is többre. Ügyes vagy nagyon, szerintem simán menni fog az idei célod!
    Köszönöm a "bókot":)))), aranyos vagy!!!

    VálaszTörlés