2012. július 23., hétfő

Idén....




...még nem is ettem görögdinnyét, mire háromig számolok, úgy járok, mint a sárgabarackkal. És az eperrel is. Kapkodhatom a fejem, hogy még gyorsan (v)ehessek valahol.
Kívánom a gyümölcsöket, vándorolnak haza a zöldségek is, cukkini, tök, zöldhagyma, kukorica, gomba, csak győzzem megcsinálni őket. Mindjárt neki is ugrok egy tökfőzeléknek. Nemcsak fenyegetőzök áááám:)


Nnnna, meg is lett. Neten rákeres mit is hogyan kellene, kézenfekvő, hogy Dulmina két receptjét (ezt és ezt ) gyúrjam eggyé. Nem kaptam kaprot, aztán már nem is bántam, miután láttam, hogy tárkonnyal is működhet a dolog (hátha a Nagy is enne belőle....a tárkonyos leveseket szereti....dehát a gyerek nem hülye, holmi tárkonyillattal nem lehet becsapni Őt). Pedig össze is turmixoltam, hátha....ne legyek már olyan izé, ma már evett párolt répát :) Nekem finom volt, kábé 20 percig tartott megcsinálni, de abban az előkészítés is megvolt.







Este elrohantam még gyorsan futni, ma 11 km-re lettem kalibrálva, ennyi!












2 megjegyzés:

  1. Most vagyok úgy, hogy jól érzem magam (pár hete voltam sokkal vékonyabb is, de visszanézve képeket nagyon nyúzott volt az arcom). Most többet eszek, (gyümi is több), mert a futást bírnom kell úgy, hogy holnap is, meg holnapután is menjen. Nincs megállás!

    VálaszTörlés