tag:blogger.com,1999:blog-6758367750547667540.post3677228163155037633..comments2023-03-25T10:24:04.083+01:00Comments on muvjorbadi: Főztemszeretem...csinálomhttp://www.blogger.com/profile/03647033936571301328noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6758367750547667540.post-6555154011238172942012-05-07T10:12:21.249+02:002012-05-07T10:12:21.249+02:00Félreértettük egymást...ráadásul most világosodtam...Félreértettük egymást...ráadásul most világosodtam meg, hogy a tőkehal gyűjtőnév :D (jobb későn, mint soha).<br />Élő halat tuti nem veszek, csak olyat, ami konyhakész, nem pucolok, nem belezek (brrrrrr)!szeretem...csinálomhttps://www.blogger.com/profile/03647033936571301328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6758367750547667540.post-29477553829836509302012-05-07T07:29:40.418+02:002012-05-07T07:29:40.418+02:00A tőkehal finom... de a kép alapján azokra a haltö...A tőkehal finom... de a kép alapján azokra a haltörzsekre gondoltam :) na, abból nem merek venni... <br />Itthoni halakat nem tudok készíteni, nem vágyom rá, hogy tudjam :PAngihttps://www.blogger.com/profile/14536311031015430181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6758367750547667540.post-3709695062299128222012-05-06T23:54:17.123+02:002012-05-06T23:54:17.123+02:00ALDI-ban vettem, tőkehal filé, de hogy milyen, mos...ALDI-ban vettem, tőkehal filé, de hogy milyen, most nem ugrik be, narancsos árnyaltú a csomagolása (el is fogyott itthon, nem tudom megnézni). Szálkát talán 5 db 1 centiset találtam a kilós csomagban, bőr nincs rajta. Kívülről maga a hal úgy néz ki, mint a pangasius, de fényévekkel finomabb, árban talán kicsit drágább, de nem sokkal úgy emlékszem. <br />A maradék halara rátettem a zöldségeket, másnap is finom volt, de nem úgy, hogy najó megeszem, mert ez van a hűtőben, hanem TÉNYLEG finom volt, mint egy halsaláta.<br />Még pár hete sütöttem életemben először pisztrángot egészben, kakukkfűvel, citrommal, kicsi vajjal a bendőjében, 20 perc alatt kész volt és az csúcs!!!! Vajat lehet cserélni olivára és nem beleönteni a hal testébe, hanem csak ecsettel megfesteni, akkor nem tocsog a zsiradéktól. Meg kell tanulnom jól halat készíteni, mert a pontyhalászlén túl is van élet (tudod Paks meg minden :D)és az fényévekkel egészségesebb lenne.szeretem...csinálomhttps://www.blogger.com/profile/03647033936571301328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6758367750547667540.post-35601461773515386832012-05-05T20:27:41.570+02:002012-05-05T20:27:41.570+02:00Olyan jól hangzik. Ez milyen hal? Azok a szürke fa...Olyan jól hangzik. Ez milyen hal? Azok a szürke fajták? Valami haltörzs, ennyi van ráírva a boltban... sosem mertem még belevágni, hogy vegyek... milyen íze van? Szálka és bőr van?Angihttps://www.blogger.com/profile/14536311031015430181noreply@blogger.com